Steakreaktor 2.0 přináší svou maximální teplotou 850 °C revoluci při přípravě steaků. Keramická topná tělesa – speciálně vyvinutá společností Klarstein opékají maso mimořádně intenzivně. Takový způsob opečení vytvoří za pár minut aromatickou, karamelizovanou krustu, přičemž vnitřek steaku zůstane mimořádně jemný a správně šťavnatý. Aroma uvolněné při pečení se postará o skutečně jedinečný gurmánský zážitek. Vysokoteplotním grilem Steakreaktor 2.0 přináší Klarstein tajný trik newyorských restaurací i do českých domácností. Gril je jediný svého druhu, který můžete používat v pohodlí interiéru, což umožňuje zejména napájení na elektrickou síť a izolovaná, aktivně chlazená konstrukce. Při pečení se odtékající šťáva z masa hromadí v dodávané misce. Výpek se po smíchání s máslem, bylinkami a kořením hodí k přípravě fantastických omáček. Steakreaktor 2.0 je elektrický gril s širokými možnostmi využití. Gril připravuje nejen perfektní steaky, ale také zajišťuje lahodné opečení masa, ryb, zeleniny a dokonce i dezertů. Gril obohatí nákypy o excelentní krustu, čímž získají mimořádně intenzivní chuť. Jednoduché ovládání a čištění (díky vyjímatelnému nástavci na grilování) spolu s všestranností elektrického grilu Steakreaktor 2.0 garantují vynikající výsledky a zvou gurmety na opakované experimentování.